Блогът на Георги Тепавичаров

 
Блогът на Георги Тепавичаров

 
Рейтинг: 3.00
(378)
НАЧАЛО
Биография
Публикации 2009
Публикации 09-12/ 2008г.
Публикации 01-08/ 2008г.
Публикации 2007г.
Публикации 2006г.
ЕС и как работи той!
Що е то - партия?
Фото Галерия
Връзки и Блогове
Интересно
СПОТ
Видео
За контактиПубликации 2007г. / Българският гражданин без право на мнение

Българският гражданин без право на мнение
04.10.07 17:56

Автор:Георги Иванов Тепавичаров - Вайзе
ДОКОГА ГОСПОДА УПРАВНИЦИ?
Вземи в gLOG

Поредният гаф на политически управляваната (свободна) национална телевизия. БСП си превзе телевизията от татово време!

"Популярният шоумен Камен Воденичаров напуска ТВ предаването “Шоуто на Канала” след сериозен скандал заради цензура.

"Напускам “Шоуто на Канала” на БНТ, след като бях цензуриран за първи път в 17-годишната си екранна кариера", каза Воденичаров в открито писмо до медиите, съобщава avtora.com. "Рубриката ми “Минутката на водещия” беше заснета, след което изрязана от предаването. В нея изказах мнението си във връзка с учителските стачки, което определено е на страната на преподавателите. Нарекох твърденията на правителството, че няма пари за заплати голяма лъжа и посочих огромния бюджетен излишък. Казах също, че според мен е достатъчно обръчите от фирми около тройната управляваща коалиция да пренасочат част от комисионните си, за да съберат нужните средства за учителите. Критикувах и някои медии, които тенденциозно неглижират и унижават протестиращите хора", се казва още в изявлението на водещия."

В България става все по модерно да се налага от управляващите на българските граждани - принципа на "Трите маймуни" - Не чул нищо, Не видял нищо и Не казал нищо!!!
Това може да се промени от нас гласоподавателите. На нас не ни трябва задължителното гласуване в България. Моралното задължение на всеки българин е да гласува доброволно, за да се спре този начин на безотговорното управление. На всеки гражданин трябва да му е ясно, че когато той не гласува, неговият глас се преразпределя и дефакто той пак гласува индиректно, но за сметка на това без право на избор и на собствено мнение!!!
 
ТОЙ е един от седем милиона овце които само блеят, а овчарите (политиците) през това време (17 години) потъркват ръце и с усмивка ги стрижат.
 
ДОКОГА ГОСПОДА УПРАВНИЦИ?
ДОКОГА ГРАЖДАНИ?
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0881