Блогът на Георги Тепавичаров

 
Блогът на Георги Тепавичаров

 
Рейтинг: 3.00
(378)
НАЧАЛО
Биография
Публикации 2009
Публикации 09-12/ 2008г.
Публикации 01-08/ 2008г.
Публикации 2007г.
Публикации 2006г.
ЕС и как работи той!
Що е то - партия?
Фото Галерия
Връзки и Блогове
Интересно
СПОТ
Видео
За контактиПубликации 2007г. / Седмица преди международният ден за борба с остеопорозата Съюз БГ прaви безплатни прегледи

Седмица преди международният ден за борба с остеопорозата Съюз БГ прaви безплатни прегледи
13.10.07 19:53

Автор:Новото време
Вземи в gLOG

Днес, 13.10.2007 година от 11.00 часа в офиса на „Гергьовден” на бул. „Витоша” №148, бл. 69, ет.1  кандидатът на Съюз БГ за кмет на район Лозенец – доц. д-р.  Ивона Даскалова прави безплатни прегледи за  остеопороза. На прегледите присъства и Юлияна Дончева – кандидат-кмет на Съюз БГ за София, която обясни на събралите се хора важността да се хване това заболяване на време.
Доц. д-р Ивона Даскалова е родена в София. Завършва Медицинска академия, София. Има признати специалности - вътрешни болести; ендокринология; клинична фармакология; здра­вен мениджмънт. Работи във Военно-меди­цинска академия. Специализирала е в световно известни университети в Германия и САЩ. Има богат практически и мениджърски опит в изпълнението на международни програми в областта на захарния диабет и остеопорозата. Автор е на редица научни публикации. Председател е на Българската диабетна асо­циация. Като председател на дамски бизнес клуб „Света София" участва в организирането и провеждането на кампания „Профилактика на рака на гърдата" съвместно с дипломатичес­кия корпус, София. Омъжена, има син.
Кандидатира се за кмет на район Лозенец, защото вярва, че е крайно време да се промени моделът на управление. „Всеки кмет досега, се е оправдавал с липса на средства и подходящи кадри за изпълнение на програмата! Аз мисля, че в съвременното общество е необходимо кметът да бъде добър мениджър, човек който да изгражда и ръководи екип от професиона­листи! Самият той да е пример за непримири­мост, да отстоява и защитава поетата от­говорност!”

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1346