Блогът на Георги Тепавичаров

 
Блогът на Георги Тепавичаров

 
Рейтинг: 3.00
(378)
НАЧАЛО
Биография
Публикации 2009
Публикации 09-12/ 2008г.
Публикации 01-08/ 2008г.
Публикации 2007г.
Публикации 2006г.
ЕС и как работи той!
Що е то - партия?
Фото Галерия
Връзки и Блогове
Интересно
СПОТ
Видео
За контактиПубликации 2007г. / 11 десни партии създадоха работна група, която ще ръководи последващи общи действия

11 десни партии създадоха работна група, която ще ръководи последващи общи действия
23.11.07 18:29

Автор:focus-news.net
Вземи в gLOG
11 десни партии създадоха работна група, която ще ръководи последващи общи действия. “Изразихме обща воля за обединени действия”. Това заяви лидерът на СДС Пламен Юруков след среща с десни и десноцентристки партии в централата на СДС, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Взелите участие политически формации са се определили като “партии на демократично мислещите хора”.
Лидерът на СДС Пламен Юруков съобщи, че десните и дясницентристките формации са взели решение за учредяване на работна група, която в рамките на две седмици трябва да определи правилата за работа за вземането на решения, както и темите за следващите дискусии на партиите.
Следващата среща ще бъде на 7 декември (празник на СДС), като на нея ще участват общински съветници и кметове, където тяхната коалиция е била най-успешна. По предложение на лидера на Новото време Емил Кошлуков срещата ще се проведе в Плевен.
Политическите формации са постигнали и съгласие да обединят действията си в градовете, където се иска касиране на изборите. Формациите ще се събират всеки месец, за да обсъждат конкретни политики.
На въпрос защо ДСБ не присъства на тази среща, Пламен Юруков отговори, че с партията на Иван Костов са водени “принципни” и “задълбочени” разговори. Пламен Юруков съобщи, че е по време на срещата на 11-те десни партии е била още обсъждана темата за парламентарни избори, но все още няма решение за конкретни действия. “Решихме да подходим внимателно, изразявайки много силна воля за общи действия.
Земеделски народен съюз приветства днешната среща, но ще вземе окончателно решение за участие в работната група след заседание на партията.
Председателят на СДС допълни, че на днешната среща е поканил партии, които са били част от СДС и с които многократно СДС е взаимодействало в различни форми.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0634