Блогът на Георги Тепавичаров

 
Блогът на Георги Тепавичаров

 
Рейтинг: 3.00
(378)
НАЧАЛО
Биография
Публикации 2009
Публикации 09-12/ 2008г.
Публикации 01-08/ 2008г.
Публикации 2007г.
Публикации 2006г.
ЕС и как работи той!
Що е то - партия?
Фото Галерия
Връзки и Блогове
Интересно
СПОТ
Видео
За контактиПубликации 2006г. / Нововремци станаха спонсори на Дружество „Бъдеще” и инвалидите в България

Нововремци станаха спонсори на Дружество „Бъдеще” и инвалидите в България
26.04.06 11:58

Автор:Олга Шивачева
Вземи в gLOG
На 25 април 2006 г. таралежите от районната организация Лозенец София на партия „Новото време” станаха спонсори на Дружество „Бъдеще”, което е част от регионалната организация „Света София” към Съюза на инвалидите в България. Председателят на районната организация - Георги Тапавичаров, както и членове на „Новото време” посетиха празника на инвалидите по случай Великден и им направиха скромни подаръци.
Организатор на мероприятието бе ръководството на Дружество „Бъдеще” с председател г-жа Иванка Клисарска. В дневният ред на тържеството, на което присъстваха около 60 човека, бе включена лекция на тема „Здраве, сила, жизнерадост и дълголетие”, чийто лектор бе доц. Димчо Бъчваров от Национална спортна академия.
Хор „Червена роза” поздрави възрастните хора и гостите на празника. Нововремци дариха козунаци на всички присъстващи, а за тези които са на легло и нямат възможност да присъстват, имаше приготвени специални пакети с подаръци. От Новото време се ангажираха да спонсорират, както и да помагат винаги с каквото могат на инвалидите и Дружество „Бъдеще”.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0931