Блогът на Георги Тепавичаров

 
Блогът на Георги Тепавичаров

 
Рейтинг: 3.00
(378)
НАЧАЛО
Биография
Публикации 2009
Публикации 09-12/ 2008г.
Публикации 01-08/ 2008г.
Публикации 2007г.
Публикации 2006г.
ЕС и как работи той!
Що е то - партия?
Фото Галерия
Връзки и Блогове
Интересно
СПОТ
Видео
За контактиПубликации 01-08/ 2008г. / Паркинги и гаражи - новият мобилен оператор в БГ!

Паркинги и гаражи - новият мобилен оператор в БГ!
02.04.08 15:54

Автор:Георги Тепавичаров
"Паяците" на скраб !!!
Вземи в gLOG
Днес ми се случи една интересна случка със служителите на "Паркинги и гаражи" АД. Това е поредният абсурд който изживявам в този наш град и наша държава.
Паркирам автомобила си в София и пускам два SMS-а на номер 1302, тоест на "Паркинги и гаражи", чрез моят мобилен оператор. Сле около час и половина се завръщам при автомобилът ми и какво да видя, на предната гума са ми сложили блокиращо устройство. Цял половин час чакам, след обаждането ми в офиса на фирма "Паркинги и гаражи" АД, за да дойде някой и да премахне това устройство от личният ми автомобил. През този половин час минаха най малко три автомобила на "Паркинги и гаражи" и всички те ми казваха, че не отговарят за тази зона и след малко ще дойде отговорният им колегата. Когато той най-после пристигна и аз повдихнах въпрос, защо е заключил автомобилът ми разбрах, че грешката е моя тъй като съм сбъркал една буква от номера на автомобила ми. И познайте какво стана! Обадих се в централата на "Паркинги и гаражи" АД кадето една "лелка" ми се сопна и ми обясни, че трябва да си платя глобата защото вината била моя. След като аз не се съпротивих и обясних на "лелката", че ще заплатя за моята грешка, но искам фирмата "Паркинги и гаражи" АД да ми вазвърне двата лева които аз чрез SMS съм превел на тяхната сметка, "лелката" ми се изсмя в слушалката и каза да си ги искам от мобилният ми оператор. На въпросът ми - защо да си ги искам от мобилният оператор, нали ние плащаме на "Паркинги и гаражи" АД чрез тези SMS-и, тя ми отговори нещо което направо ме потресе. "Лелката" каза, че парите ги вземали мобилните оператори а не "Паркинги и гаражи" АД.  На въпроса ми как се казва тя, "лелката" ми се изсмя и ми затвори телефона.
И сега като се замисля, се чудя откога една фирма с общинско участие като  "Паркинги и гаражи" АД , започна да работи за нашите мобилни оператори, тъй като всичките суми от SMS-ите постапват в техните сметки. И докога ще трябва да търпим такива "ЛЕЛКИ" да се държят все едно те ни плащат заплатите, а не ние техните.

Уважаеми г-м Борисов, уважаеми господа общински съветници, време е "Паркинги и гаражи" АД да се закрият и "Паяците" да отидат на скраб, тъй като те явно не си вършат работата, а и до колкото разбрах от служителката на фирмата, те работят за мобилните ни оператори, а не за общината, както би трябвало.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0681