Блогът на Георги Тепавичаров

 
Блогът на Георги Тепавичаров

 
Рейтинг: 3.00
(378)
НАЧАЛО
Биография
Публикации 2009
Публикации 09-12/ 2008г.
Публикации 01-08/ 2008г.
Публикации 2007г.
Публикации 2006г.
ЕС и как работи той!
Що е то - партия?
Фото Галерия
Връзки и Блогове
Интересно
СПОТ
Видео
За контактиПубликации 01-08/ 2008г. / След летните жеги идва жаждата за власт

След летните жеги идва жаждата за власт
14.07.08 16:08
Вземи в gLOG
Озверели от безвластието, опозиционните лидери останаха без капчица търпение и започнаха да точат зъби година преди изтичането на мандата на управление .
Първата пушка гръмна в ръцете на Бойко Борисов. Той обяви, че партията му е в бойна готовност и още наесен може да поеме държавната власт. Автентичната десница не остана по-назад в надпреварата за обезглавяването на кабинета "Станишев" и се хвана като малко дете за ръката на по-големия си брат. Надушили сладкия залък, сините също биха тревога и се присъединиха към въстанието. Техният вожд не даде и повод за размисли кой ще стои начело на партията, когато дойде времето тройната коалиция послушно да се оттегли.
Ожаднелите за власт политици явно халюцинират. Както на закъсалия за вода в пустинята започват да му се привиждат оазиси, така на революционерите започна отсега да им се привижда държавният пай, та дори взеха като кръчмари да си правят сметките как ще го делят, като им падне в лапите. Ала замъгленото от халюцинацията съзнание на мераклиите явно ги е удавило в заблуждението, че разполагат понастоящем с адекватен ресурс да застанат начело на държавата.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2121