Блогът на Георги Тепавичаров

 
Блогът на Георги Тепавичаров

 
Рейтинг: 3.00
(378)
НАЧАЛО
Биография
Публикации 2009
Публикации 09-12/ 2008г.
Публикации 01-08/ 2008г.
Публикации 2007г.
Публикации 2006г.
ЕС и как работи той!
Що е то - партия?
Фото Галерия
Връзки и Блогове
Интересно
СПОТ
Видео
За контактиПубликации 09-12/ 2008г. / Когато става въпрос за пари

Когато става въпрос за пари
24.11.08 15:19
Вземи в gLOG
Хората са казали, че вече когато става въпрос за пари, и брат брату око вади. Та в тази логика какво остава за коалиция, която някои дори нарекоха трикрако столче. Дебатите в парламента го показаха много ясно. Някои ни призоваха да не гледаме през розови очила, други ни увериха, че бюджетът не е панацея за кризата. Трети пък обясниха, че преговорите между коалиционните партньори не започват, след като си стиснат ръцете. Сега явно върви надпревара хората да видят кой крак на стола е най-стабилен. Всеки дърпа към неговата черга. БСП настоява за едно, ДПС- за друго, а НДСВ - за трето.
Вярно, предизборната кампания вече започна. Но никой не може да убеди обикновения българин, че предложенията на мнозинството са на ползу роду, а не битка за всеки един глас на хората. И как няма да е така, като политика отдавна стана мръсна дума и ще е нужно много дълго време да се изчисти.
Може би депутатите трябва да знаят само едно - водопроводчикът Иван иска добро здравеопазване, добра заплата и добро образование за децата си. И може би сега се притеснява от евентуална финансова криза. Господа министри, все пак става въпрос за пари. Чисти сметки, добри приятели. 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1035