Блогът на Георги Тепавичаров

 
Блогът на Георги Тепавичаров

 
Рейтинг: 3.00
(378)
НАЧАЛО
Биография
Публикации 2009
Публикации 09-12/ 2008г.
Публикации 01-08/ 2008г.
Публикации 2007г.
Публикации 2006г.
ЕС и как работи той!
Що е то - партия?
Фото Галерия
Връзки и Блогове
Интересно
СПОТ
Видео
За контактиПубликации 09-12/ 2008г. / "Разделяй и владей" още действа в десницата

"Разделяй и владей" още действа в десницата
17.12.08 10:22

Автор:М.С.
Вземи в gLOG
Нова дясна парламентарна група ще брани интересите на избирателите в Народното събрание от днес. Скорострелно ВМРО, земеделците на Стефан Личев и Движение "Гергьовден" решиха да направят обща група под името Движение "Напред" . Притиснати от динамичните рокади, Каракачанов и Личев бяха принудени да действат бързо, за да не се разпадне групата им в Народното събрание.

Оказа се за пореден път, че обидата в дясното политическо пространство не е за пренебрегване. Тя е основен мотив за предприемане на конкретни стъпки за влизане в група или коалиция, какъвто може да се окаже случаят с Георги Пинчев. Единственият земеделец в синята група едва удържа лидерския пост в партията си БЗНС преди седмица, но вече е на път да заформи друг скандал, този път в Народното събрание. Както се казва, и един земеделец може да вдигне патърдия за цяла седмица. Все пак той е кален в битките за надмощие.

Така само два дни след обявеното намерение на ССД и "Обединени земеделци" да се присъединят към ОДС, започна отлив от групата на сините. Патентът на десните "Разделяй и владей" действа с пълна сила преди коледните празници. И въпреки че преди два дни сините се опитаха да обединят съидейници, днес ще трябва да дават обяснения защо ги напускат
.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0769